Yoga i Kågeröd 

Web of Life AB erbjuder följande yogakurser på Söderåsens Gym.

Yoga Grundkurs,  Öppna klasser, Privata klasser och Företagsyoga. Mer information om kurserna finner du nedan och på www.web-life.se.

 

Yoga Grundkurs

Har du funderat på att prova yoga men vet inte var du skall börja!  Vill du få inspiration till en hälsosammare livsstil och en introduktion i klassisk yoga?

Yoga Grundkurs är en kurs som passar dig som aldrig tidigare tränat yoga. Kursen bygger på Hatha Yoga och Vinyasa Yoga och då övningarna anpassas individuellt kan även du delta, som har tränat yoga tidigare. Under kursen går vi i långsamt tempo igenom asanas (kroppspositioner) och pranayama (andningskontroll) med inslag av visualisering, mantrasång och meditation. Vi observerar vad som händer med kroppen och sinnet, våra tankar och känslor, igenom passets alla positioner, där vi arbetar med styrka, uthållighet, smidighet, balans och vila. Kursen hålls som en sluten kurs, där du får lära dig yoga från grunden i en trygg miljö.

 

Anmälan till:

Marie Björsing

marie@web-life.se

070-380 32 32

 

Öppna klasser 

Måndagar 17:30-18:45 Hatha Yoga - Terminsavslutning 7 maj 2018

Klasserna varierar mellan klassisk hathayoga i lugnt tempo där positionerna hålls lite längre, till lite mer dynamisk yoga där vi flödar mellan de olika yogaställningarna. Klasserna passar alla oavsett om man är nybörjare eller har praktiserat yoga ett tag. På Hathayogapassen kombineras andningstekniker, asanas (kroppspositioner) och avslappning. Vi observerar vad som händer med kroppen och sinnet, våra tankar och känslor, igenom passets alla positioner, där vi arbetar med styrka, uthållighet, smidighet, balans och vila.

 

Anmälan senast 1 timme innan klassen börjar, till:
 

Marie Björsing
marie@web-life.se
070 380 32 32

Pris Klippkort

1gång:        180:-

5 gånger:    750:-

10 gånger:  1 400:-

15 gånger:   1 800:-

 

Yoga för Företag och Konferens

Yoga betyder förening mellan kropp, själ och sinne och skapar balans i den stressiga vardagen. Yoga har många positiva effekter på hälsan i såväl förebyggande som rehabiliterande syfte. Stärk dina anställda genom att boka in en uppiggande eftermiddagsyoga, sittande lunchyoga eller varför inte ett tidigt pass för de morgonpigga.  Alla kan utöva yoga sittande på stol eller på yogamatta.  

Vi skräddarsyr ett upplägg för just din arbetsplats, konferens, event, kompisgäng eller träningsgrupp.

Låter det intressant?  Kontakta oss för förslag och offert. 

Varmt välkommen till oss!

 

Mer info

Web of Life AB

Fjärshusgatan 5

268 77 Kågeröd

Telefon: 070-380 32 32

E-post: marie@web-life.se

www.web-life.se